Leerlingen lopen 80km voor Atiy

December 19, 2017

 

Even voorstellen:

Wij zijn Carmen en Suze Swinkels, 15 jaar en leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum (JRL) in Boxtel. Wij zijn twee van de 12 leden van Expeditie Jacob Roelands. Het doel van de expeditie is geld in te zamelen voor de kansen van kinderen in Bolivia. Vrijdag 22 december organiseren wij hiervoor samen de jaarlijkse Kerstactie op het JRL.

 

 

Vrijwilligerswerk

Komend voorjaar (14-28 april) gaan alle expeditieleden naar Bolivia om daar vrijwilligerswerk te doen. Het opgehaalde bedrag van de kerstactie nemen we mee en doneren we aan verschillende Nederlandse stichtingen die projecten uitvoeren in Bolivia voor o.a. straatjongeren, weeskinderen en schoolkinderen.

 

Sponsorloop 'Step 2 Bolivia'

Net als de andere expeditieleden moeten wij onze eigen reis volledig zelf betalen. Hiervoor organiseren wij de sponsorloop 'Step2Bolivia'. Op woensdag 27 december starten wij met zijn tweeën bij het JRL en uiterlijk zaterdag 30 december finishen we bij de stichting Atiy, één van de Nederlandse stichtingen, in Melick (bij Roermond). Een loop van bijna 80 km! bij de finish overhandigen wij symbolisch een bedrag wat bedoeld is voor de expeditie naar Bolivia. Ons doel met 'Step2Bolivia' is om samen €2000,- euro op te halen om onze eigen reis te betalen. Alles wat wij meer ophalen met 'Step2Bolivia' gaat naar de stichting Atiy, die een school hebben opgericht voor kansarme kinderen.

 

Donatie

Wilt u ons een stapje op weg naar Bolivia helpen?

Maak uw donatie over naar:

 

NL 70 RABO 0372 9715 55

t.n.v. C.A. Swinkels

 

en/of:

 

NL 92 RABO 0372 9715 47

t.n.v. S.E. Swinkels

 

Elke donateur ontvangt een leuk zelfgemaakt bedankje als herinnering aan 'Step2Bolivia'. 

 

¡Muchias gracias!

Carmen en Suze

 

 

Heeft u nog vragen over Step2Bolivia? Stuur dan een mail naar infostep2bolivia@gmail.com

Wil je nog meer van Expeditie Jacob Roelands weten? Neem dan een kijkje op: expeditie.jrl.nl

 

 

Please reload

EERDERE BERICHTEN

February 12, 2020

August 9, 2019

August 9, 2019

April 5, 2019

Please reload

ARCHIEF

Please reload

Please reload

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669