Van medische post naar lesruimtes

De omschakeling van de medische post in ons project naar les ruimte is soepel en succesvol verlopen. We hebben de voormalige apotheek ruimte in kunnen richten met in totaal 8 naaimachines. Er zijn 2 groepen vrouwen die naaileskrijgen en natuurlijk op de tijdstippen dat er geen lessen zijn mag er gebruik gemaakt worden van de machines om aan hun naai projecten te werken of hun kleding te herstellen. Er is veel enthousiasme en animo. Het zelfde geldt voor de kappers cursus: ook veel animo en enthousiasme. Een positieve omschakeling. Het is vooral voor vrouwen die amper scholing hebben gehad en zodoende alsnog een vak te kunnen leren waarmee ze hun brood kunnen verdienen.

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669