MEET THE TEAM

ATIY NEDERLAND

Anna Haarman (coördinatie Bolivia)

Anna woont en leeft in Cochabamba en is onze steun en toeverlaat ter plekke. Enkele dagen in de week is zij op school aanwezig waar zij de medewerkers, ouders en leerlingen ondersteunt op gebieden waar dat wenselijk en mogelijk is. Zij zorgt ervoor dat de Nederlandse donaties op de juiste plek terecht komen.

Mikis Snijders (voorzitter)

Na zijn rechtenstudie heeft Mikis zich ontwikkeld tot bedrijfsjurist. Na zijn werk als juridisch adviseur en opleiding tot advocaat heeft hij, samen met een partner, een eigen advocatenkantoor opgezet. 

Charissa van den Eertwegh (penningmeester)

Na haar rechtenstudie is Charissa gaan werken als coördinatrice van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Maastricht. Hierna is zij in dienst gekomen van Bureau Jeugdzorg in Roermond waar zij nu werkt als advocaat.

Marion Bruinen (secretaris)

Marion werkt al jarenlang bij Achmea en is in 2010 met haar man en Mikis naar Bolivia geweest om de diverse projecten te bezoeken. 

Debby Collin (algemeen bestuurslid)

Debby is huisarts en is in 2012 voor de eerste keer met Ruud naar Bolivia geweest. Zij hebben toen samen een aantal maanden zich als vrijwilliger ingespannen voor de projecten van Atiy. In 2014 zijn Debby en Ruud opnieuw teruggegaan naar Cochabamba voor een maand om zich ter plaatse weer in te zetten voor de projecten van Atiy.

Ruud Vogelzang (algemeen bestuurslid)

Ruud werkt als Job Coach bij PSW. Hij is samen met Debby in 2012 voor een aantal maanden naar Bolivia geweest en heeft zich daar als vrijwilliger ingespannen voor de projecten van Atiy. In 2014 zijn Ruud en Debby opnieuw teruggegaan naar Cochabamba voor een maand om zich ter plaatse weer in te zetten voor de projecten van Atiy.

Patrick Maes is oprichter en mede-eigenaar van adviesbureau Maes Motké Marketing. Patrick heeft veel ervaring met marketing-communicatie vraagstukken en gebruikt zijn kennis en kunde op dit vlak voor zijn adviserende rol binnen het bestuur.

Mayra Snijders is student aan Fontys HRM en al jarenlang als vrijwilliger actief binnen Stichting Atiy.

De vrijwilligers (onmisbaar)!

Rond ons staat een groep mensen die de bevolking in St. Antonio de Buena Vista een warm hart toedragen. Een groep (vaste) donateurs waarvan er sommige zeer actief mee denken en doen. Sponsoren in de vorm van bedrijven en verenigingen die 'acties' voor ons ondernemen. En een aantal basisscholen die 'Atiy-projecten' adopteren. 

Please reload

Stichting Atiy Nederland wordt gevormd door een bestuur, bestaande uit acht personen. We zijn een formeel rechtspersoon en staan ingeschreven bij de KvK en beschikt over een zogenaamde ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling).