top of page

Stichting Atiy Nederland wordt gevormd door een bestuur, bestaande uit zes personen. We zijn een formeel rechtspersoon en staan ingeschreven bij de KvK en beschikken over een zogenaamde ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

MEET THE TEAM

ATIY NEDERLAND

Anna Haarman.png

Anna Haarman

Coördinatie Bolivia

"Ik woon sinds 1998 in Bolivia en zet me sinds die tijd in voor een betere toekomst voor kinderen. Dagelijks ben ik te vinden bij een van de scholen of het eetzaalproject. Ik zorg ervoor dat al het geld van donaties uit Nederland goed terecht komt en besteed wordt."

Mikis Snijders.png

Mikis Snijders

Voorzitter

"Samen met mijn vrouw Charissa heb ik in 1997 voor de eerste keer Bolivia bezocht. Ik was spontaan verliefd op dit prachtige land met haar onbeschrijflijk mooie natuur en vriendelijke mensen. Tijdens ons eerste verblijf van enkele maanden heb ik gewerkt bij een straatkinderen project voor jongens van 6 tot 14 jaar. Dat werk beschouw ik nog steeds als het meest indrukwekkende en daarnaast meest waardevolle dat ik ooit heb gedaan. Na wat gesprekken met lokale mensen hebben we toen besloten om naast onze vrijwillgerswerkzaamheden met straatkinderen een schoolproject op te gaan starten in de regio buiten de stad Cochabamba waar de meeste straatkinderen vandaan kwamen. En zo is het balletje jaren terug gaan rollen en zijn we inmiddels alweer 25 jaar bezig met onze eigen Stichting Atiy Nederland om een betere toekomst te kunnen geven aan de kansarme kinderen.  Ik ben enorm trots op alles wat de Stichting Atiy Nederland in die tijd heeft bereikt en daar zijn we alle betrokkenen enorm dankbaar voor. Surf maar eens door deze mooie site, bekijk de foto’s, de oude nieuwsbrieven, doe een donatie of geniet simpelweg van al die lachende gezichten. En heb je ideeën? Neem contact op met ons, want we doen het samen!"

Charissa vd Eertwegh.jpg

Charissa van den Eertwegh

Penningmeester

"In 1998 startte ik samen met mijn man, in goede samenwerking met de lokale bevolking, een school voor kansarme kinderen in Cochabamba. Inmiddels zorg ik er samen met de andere bestuursleden vanuit Nederland voor dat de projecten in Bolivia kunnen blijven doorgaan en dat we hierin verder kunnen ontwikkelen. Ons doel en streven is om door middel van onderwijs en ondersteuning deze kinderen in Bolivia een beter toekomstperspectief te bieden. Hun enthousiasme is een enorme drijfveer voor me!”

Ruud Vogelzang.png

Ruud Vogelzang

Algemeen bestuurslid

"Samen met mijn partner bezocht ik in 2012 voor de eerste keer Cochabamba en hielpen we mee in de projecten van Stichting Atiy. Ook waren we in dat jaar nauw betrokken bij de bouw van de eerste lokalen in Kasa Huasa. Daarna keerden we 2 keer terug om mee te helpen in het eetzaalproject, de tuin en andere lopende projecten. Sinds 2014 maak ik deel uit van het bestuur en zetten we ons samen in om de kinderen van de projecten een betere toekomst te geven."

Debby Collin.png

Debby Collin

Algemeen bestuurslid

"Samen met mijn partner bezocht ik in 2012 voor het eerst Cochabamba, de scholen en het eetzaalproject van Stichting Atiy. Sinds die tijd ben ik met heel veel plezier vrijwilliger en zet ik me in voor de Stichting in Nederland. In 2014 heb ik samen met mijn partner er o.a. voor gezorgd dat er een voetbalveld gerealiseerd werd naast het eetzaalproject, waar de kinderen tot op de dag van vandaag nog met veel plezier gebruik van maken."

df66e255-3549-4b3e-9c76-c10588a3d979.JPG

Mayra Snijders

Algemeen bestuurslid

"Stiching Atiy is mij met de paplepel ingegoten, mijn hele leven hoor ik er over. In 2015 zijn deze verhalen voor mij voor het eerst een eigen ervaring geworden toen ik met mijn ouders bij de scholen en het eetzaalproject ben geweest. Sinds deze reis ben ik dan ook bij de Stichting betrokken als vrijwilliger, wat ik met veel plezier doe! Eind 2022 ben ik teruggegaan om te zien hoe de projecten ontwikkeld waren in de loop der tijd en welke ontwikkelingen we als Stichting nog kunnen gaan ondersteunen in de toekomst."

De vrijwilliger.png

Onze vrijwiligers

Algemeen bestuurslid

Zonder onze vrijwilligers zouden wij nergens zijn. De vrijwilligers van Stichting Atiy zetten zich op verschillende manieren in om de kinderen in Cochabamba een betere toekomst te geven. 

bottom of page