top of page

25 jaar Stichting Atiy!

Op 23 september vierden we ons 25 jarig jubileum in het Royal Theater in Roermond. Zo'n 100 mensen waren aanwezig en we beleefden met elkaar een geweldige middag! Mikis en Anna namen ons mee in een tweetal mooie, en soms ook aangrijpende presentaties, waarmee we een indruk kregen van wat we in 25 jaar als Stichting Atiy hebben bereikt.

Guido van der Klauw had, names het Jacob Roeland College, een mooi en ontroerend verhaal over hun ervaringen met Stichting Atiy en de projecten in Bolivia. Zes jaar lang bezochten verschillende leerlingen van het Jacob Roeland Collega Bolivia om daar diverse projecten te bezoeken en te ondersteunen. Vooral in de bouw van de school Bolivia Holanda hebben ze geweldige dingen gedaan!

De middag werd nog extra feestelijk gemaakt door een optreden van de Armando Espinoza met zijn gitarist!

Marc Janssen heeft deze geslaagde middag vastgelegd met verschillende foto's. Deze foto's zullen ons terug laten kijken op een mooie jubileumviering!

Een groot woord van dank willen we hierbij ook uitspreken aan iedereen die in de afgelopen 25 jaar onze projecten hebben bezocht, donaties hebben gedaan of e rop een andere manier bij betrokken zijn geweest en nog steeds zijn. Zonder deze steun zouden we het zeer zeker niet voor elkaar hebben gekregen. Het geeft weer veel energie om vooral door te blijven gaan!Comments


EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page