top of page

De ATIY verjaardagskalender

 

Kalender2.png

In 2020 hebben we allemaal veel thuis gezeten en mochten we elkaar veel minder opzoeken. Geen fysieke bijeenkomsten om met elkaar ervaringen te delen en van gedachten te wisselen. Ook in Bolivia zijn de scholen grotendeels gesloten geweest. Toch hebben wij in Bolivia en in Nederland niet stilgezeten. 

Om de lopende projecten te blijven financieren hebben wij als Stichting een mooie nieuwe verjaardagskalender ontworpen. Compleet met nationale Boliviaanse feestdagen en prachtige foto’s uit onze projecten.

Deze 13-blads Atiy verjaardagskalender drukken we in A4 formaat, met ringband en ophanghaakje. De kalender kost € 25,- (exclusief eventuele verzendkosten) en zal begin 2021 beschikbaar zijn. U kunt hem nu vast bestellen!
 

Bestel nu de Atiy verjaardagskalender!

De kalender kost € 25,- exclusief eventuele verzendkosten (u mag hem ook in Melick komen ophalen!). Bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met betaalverzoek.

Maak uw keuze

Bedankt voor uw bestelling! U ontvangt van ons een bevestiging via de mail. U ontvangt het betaalverzoek pas bij levering van de kalender.

 

Groet en dank, team Atiy!

bottom of page