top of page

Bezoek uit Boxtel


Het nieuws is dat we een tijdje geleden al weer “ in april ” bezoek hebben gehad van de leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum uit Boxtel. Het is bijna een traditie geworden dat ze naar ons toe komen elk jaar.

Volgens mij was dit de vierde keer al weer. Al met al waren ze hier 2 weken in Bolivia, 12 leerlingen en 3 leerkrachten. Ik heb veel met hun op getrokken, ja heel leuk. Veel energie, een vol programma waarin ze verschillende projecten hebben bezocht en waar ze geholpen hebben. Zo ook in ons project in Buena Vista en het school project Bolivia Holanda in Kasa Huasa, waar echt een band is ontstaan met de kinderen, de onderwijzers en de lokale bevolking. Voor uitgebreide informatie bezoek ook hun website: https://expeditie.jrl.nl/

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page