Bezoek uit Boxtel


Het nieuws is dat we een tijdje geleden al weer “ in april ” bezoek hebben gehad van de leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum uit Boxtel. Het is bijna een traditie geworden dat ze naar ons toe komen elk jaar.

Volgens mij was dit de vierde keer al weer. Al met al waren ze hier 2 weken in Bolivia, 12 leerlingen en 3 leerkrachten. Ik heb veel met hun op getrokken, ja heel leuk. Veel energie, een vol programma waarin ze verschillende projecten hebben bezocht en waar ze geholpen hebben. Zo ook in ons project in Buena Vista en het school project Bolivia Holanda in Kasa Huasa, waar echt een band is ontstaan met de kinderen, de onderwijzers en de lokale bevolking. Voor uitgebreide informatie bezoek ook hun website: https://expeditie.jrl.nl/

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669