top of page

SPONSOR ATIY! 

WAARMEE KUN JE HELPEN?

We zijn blij met iedereen die Atiy een warm hart toedraagt. Of je nu sponsort in de vorm van een donatie of een actie vanuit je bedrijf of school, we waarderen de inspanningen enorm. Met de opbrengsten kunnen we de steeds opnieuw gestelde doelen halen. Waarmee kun jij helpen?

 

Doneer eenmalig

Als je een eenmalige donatie wilt doen dan kan dat via de link op deze pagina. Vind je dat de moeilijk dan mag je het ook overmaken. De gegevens vind je onderaan de website.

Doneer via Tikkie

Losse donaties doe je het makkelijkst via een TIKKIE. We hebben er een heel aantal voor je klaar gezet. Je kunt kiezen welk bedrag het beste past, of zelf een bedrag bepalen. Het is eenvoudig, leuk, en je kunt ;m ook nog doortikken naar familie of vrienden! Kijk hier op onze speciale Atiy TIKKIE pagina!

 

Doneer jaarlijks

Wilt u Atiy graag structureel helpen dan kan dat met een vast donateurschap. Stichting Atiy Nederland kan echter niet langer incasso's uit (laten) voeren omdat daar kosten aan verbonden zijn. De stichting heeft besloten om die kosten te besparen zodat dat geld ook in Bolivia ten behoeve van de kinderen kan worden uitgegeven. Daarom vragen we u om zelf uw bank opdracht geven om maandelijks een automatische overboeking te doen naar de rekening van Stichting Atiy Nederland:

Bankrekeningnummer: NL36ABNA0517760207 ten name van Stichting Atiy Nederland.

 

Sponsor met school of je vereniging

Wil je met je school of vereniging een bijzonder project helpen? Wij hebben veel informatie materialen waarmee je de actie kunt ondersteunen. En het is helemaal leuk om te weten dat iedere euro rechtstreeks naar de projecten gaan. Je kunt zelf een project kiezen waar je de opbrengst aan wilt besteden.

 

Help met je bedrijf

Atiy heeft vele mogelijkheden zoals zakengeschenken of gewone giften. Maar je mag natuurlijk ook een vaste partner worden van Stichting Atiy! Dan bespreken we samen de mogelijkheden welk project je sponsort. Neem contact met ons op!

WORD VRIEND!

Door middel van deze website en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de projecten die dankzij de financiële steun gerealiseerd kunnen worden. 

 

Stichting Atiy Nederland

Bankrekeningnummer: NL36ABNA0517760207 ten name van Stichting Atiy Nederland.

Jaarlijks
bottom of page