top of page

Schoolplein Kasa Huasa is af

Over het schoolplein van de school Bolivia Holanda in Kasa Huasa, waar ik in de vorige nieuws brief over heb verteld. Ik kan vertellen dat dat goed is gelukt, t is afgekomen. De ouders hebben zelf het werk uit gevoerd en met donaties van de leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum uit Boxtel is het cement gekocht. De leerlingen uit Boxtel die op bezoek waren, hebben dat plein ook nog eens een keer heel leuk opgeleukt met een hinkel baan, een dam / schaak bord en een heuse klim wand (en nog zo’n ander spel waar ik de naam van kwijt ben geraakt). Was super leuk en natuurlijk waren de kinderen, leerkrachten en ouders super blij met deze grote verbetering van hun school. De leerlingen uit Boxtel zijn door hen dan ook helemaal in het zonnetje gezet om hun dankbaarheid te tonen. Het was echt een feest.

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page