top of page

Van school naar school

Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen in Bolivia. Anna heeft van het donatiegeld dat we van basisschool de Achtbaan uit Melick hebben mogen ontvangen veel lesmateriaal kunnen kopen en uitgedeeld aan de leerlingen die het hard nodig hebben.

Naast de lespakketten om uit te delen is er ook wat schoolmateriaal gekocht voor in het huiswerkbegeleidingsproject zoals whiteboard-stiften, papier voor de printers, plakband, plaksel en schaartjes, zodat de juffen ook wat materiaal hebben om met de kinderen te kunnen werken.

Na het aanschaffen van het lesmateriaal was er nog geld over. Dat geld is gebruikt om de klaslokalen tijdens hun zomervakantie wat op te knappen en ze onder andere een nieuw likje verf te geven. Dat is ook te zien op de achtergrond van de foto’s die hierbij gevoegd zijn.

Zoals te zien is, zijn de kinderen (en hun moeders) ontzettend blij met de schoolspullen die ze gekregen hebben. Ze zijn ook erg blij dat ze weer in een mooi en fris klaslokaal aan de slag kunnen.

Via deze weg willen we de leerlingen en leraren van basisschool de Achtbaan, ook namens de kinderen in Bolivia, nogmaals heel hartelijk bedanken!

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page