Kerst 2013

March 7, 2014

Hierdan de foto's van het afgelopen kerstfeest, tis wat laat maar het is er gewoon niet eerder van gekomen. Het was weer een hele happening en een heel leuk het feest. Het begon op 19 dec in San Antonio de Buena Vista voor de kinderen en hun families van ons eetzaal project. Dit jaar hadden we een speciale act namelijke een Boliviaanse vrijwilligster die een Arabische buikdans deed, was hartsikke mooi en iedereen vond dat reuze interessant natuurlijk, vooral de moeders. En natuurlijk hadden we weer een toneel uitvoering van het kerst verhaal, met als hoofdrol spelers Hendrika en Rene ( helemaal uit Nederland over gekomen daarvoor, ex vrijwilligers en dus zeer bekend bij de kinderen en de moeders ) als Maria en Jozef. Zij hebben enorm veel geholpen die tijd.

 

Uiteraard cadootjes en kleding en voedsel pakketten uitgedeeld. Dan het rond rijden met de kinderen van Salomon Klein door de stad om de kerst verlichting te bewonderen. Families bezocht met meedere gehandicapte kinderen die natuurlijk ook verblijd met het 1 en andere.

Kerstdag gevierd met de meisjes van het kindertehuis van Rosa de Saron. Een kerstmaaltijd gebracht bij het tehuis voor chronische arme zieke mensen in het tehuis Buen Samaritaan. En natuurlijk een dag voor kerst hebben we die 260 kerst pakketten uitgedeeld aan mensen waarvan we dachten dat die daar wel heel blij mee zouden zijn. Al met al zijn er geen woorden genoeg omdat allemaal te omschrijven hoe dat is geweest vandaar de vele foto's en dat zegt meer dan al die woorden. Dus hier laat ik het hier bij. Allen hartelijk dank voor dit gebeuren, het was erg mooi. 

 

 

Please reload

EERDERE BERICHTEN

February 12, 2020

August 9, 2019

August 9, 2019

April 5, 2019

Please reload

ARCHIEF

Please reload

Please reload

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669