top of page

Kasa Huasa

Die school is ook weer begonnen. Afgelopen maanden is daar ook hard gewerkt. De stichting Atiy heeft geholpen met aankoop van materiaal voor de bouw van een hekwerk rondom het schoolterrein. Het gaat om ongeveer 170 meter hekwerk in totaal. De ouders van de kinderen hebben het gemaakt. Het is heel goed gelukt.

Iedereen is erg blij met de omheining, want de schoolkinderen kunnen nu niet meer van het schoolterrein weglopen. Ongewenste gasten en loslopende honden kunnen nu ook niet meer eenvoudig op het schoolterrein komen. Hiermee is de veiligheid heel veel verbeterd.

Inmiddels wordt er aan gewerkt om het schoolplein te verharden. Die werkzaamheden zijn nog aan de gang. Inmiddels is het terrein met machines mooi glad gemaakt en platgewalst. Het volgende dat moet gebeuren is dat er cement op gestort wordt. Als dit allemaal klaar is, wordt het voor de kinderen veel fijner om daar tijdens de pauzes te spelen, in plaats van tussen de keien en bulten en gaten te moeten knikkeren en hinkelen.

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page