top of page

Een kerstdiner hier is een kerstdiner daar


Zaterdag 16-12 j.l. hebben we een geweldige avond gehad in De Graasj in Roermond.

Onder het motto: “een kerstdiner hier is een kerstdiner daar” vierden we 20 jaar Atiy!

Het was een mooie opkomst en veel gezelligheid. We kregen muzikale ondersteuning van de muziekgroep la Tuna uit Maastricht en hadden een live verbinding met Bolivia. Anna deed tijdens dit contact nog een korte update van waar ze mee bezig is.. De opbrengst was geweldig: €1500,00. Dit geld gaan we besteden aan o.a. de kinderen in het eetzaalproject en aan de kerstpakketten die Anna deze week gaat uitdelen aan arme gezinnen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de vrijwilligers van de avond die ons verwenden met een heerlijke maaltijd en ons hebben voorzien van de nodige drankjes. Daarnaast willen we PSW bedanken voor het beschikbaar stellen van de Graasj. Zonder deze mensen was dit feest niet zo’n succes geworden. Als laatste willen we ook de gasten bedanken voor de ontzettend gezellig avond.

We wensen iedereen een heel fijne kerst, en een gelukkig en gezond 2018!

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page