top of page

Leerlingen lopen 80km voor Atiy


Even voorstellen:

Wij zijn Carmen en Suze Swinkels, 15 jaar en leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum (JRL) in Boxtel. Wij zijn twee van de 12 leden van Expeditie Jacob Roelands. Het doel van de expeditie is geld in te zamelen voor de kansen van kinderen in Bolivia. Vrijdag 22 december organiseren wij hiervoor samen de jaarlijkse Kerstactie op het JRL.

Vrijwilligerswerk

Komend voorjaar (14-28 april) gaan alle expeditieleden naar Bolivia om daar vrijwilligerswerk te doen. Het opgehaalde bedrag van de kerstactie nemen we mee en doneren we aan verschillende Nederlandse stichtingen die projecten uitvoeren in Bolivia voor o.a. straatjongeren, weeskinderen en schoolkinderen.

Sponsorloop 'Step 2 Bolivia'

Net als de andere expeditieleden moeten wij onze eigen reis volledig zelf betalen. Hiervoor organiseren wij de sponsorloop 'Step2Bolivia'. Op woensdag 27 december starten wij met zijn tweeën bij het JRL en uiterlijk zaterdag 30 december finishen we bij de stichting Atiy, één van de Nederlandse stichtingen, in Melick (bij Roermond). Een loop van bijna 80 km! bij de finish overhandigen wij symbolisch een bedrag wat bedoeld is voor de expeditie naar Bolivia. Ons doel met 'Step2Bolivia' is om samen €2000,- euro op te halen om onze eigen reis te betalen. Alles wat wij meer ophalen met 'Step2Bolivia' gaat naar de stichting Atiy, die een school hebben opgericht voor kansarme kinderen.

Donatie

Wilt u ons een stapje op weg naar Bolivia helpen?

Maak uw donatie over naar:

NL 70 RABO 0372 9715 55

t.n.v. C.A. Swinkels

en/of:

NL 92 RABO 0372 9715 47

t.n.v. S.E. Swinkels

Elke donateur ontvangt een leuk zelfgemaakt bedankje als herinnering aan 'Step2Bolivia'.

¡Muchias gracias!

Carmen en Suze

Heeft u nog vragen over Step2Bolivia? Stuur dan een mail naar infostep2bolivia@gmail.com

Wil je nog meer van Expeditie Jacob Roelands weten? Neem dan een kijkje op: expeditie.jrl.nl

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page