Bezoek Jacob Roeland College uit Boxtel

Half april ontving Anna 12 leerlingen van het Jacob Roeland College uit Boxtel. Vorig jaar is er voor de eerste keer een groep scholieren geweest en ook dit jaar was er een flinke delegatie aanwezig. Ze hebben de campo bezocht, de projecten van Atiy en ze hebben hun handen flink uit de mouwen gestoken bij de school in Kasa Huasa. Een van de vaders van de leraren heeft geld dat hij had ingezameld bij zijn jubileumfeest geschonken om een deegmachine aan te schaffen voor het eetzaalproject. eDeze week zijn ze begonnen om brood te bakken voor de kinderen in het eetzaalproject. Het is een succes!

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669