Eetzaal project, samenwerking met Aldea SOS

Sinds dit schooljaar (februari) is de Boliviaanse organisatie Aldea SOS betrokken bij het eetzaalproject in SABV. Deze organisatie heeft een subsidie gekregen van het Ministerie om in het kader van gezondheidszorg een groep van 70 kinderen een dagelijkse maaltijd te bieden en medisch te onderzoeken. De organisatie heeft contact opgenomen met Anna om te bespreken of dit gecombineerd kon worden in het eetzaalproject. Deze samenwerking verloopt steeds beter. Er komen dagelijks 70 kinderen naar het eetzaalproject. Ze stellen strengere eisen aan voeding en dat komt iedereen uiteindelijk ten goede.

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669