Start bouw 2 klaslokalen in Kasa Huasa!


Vanmorgen ben in Kasa Huasa geweest en heb daar het startsein gegeven voor de ruwe bouw van 2 klaslokalen! De werkers hadden een grondschuif /graafmachine ingehuurd om het bouwgrond gelijk te maken. Het wordt niet in de hoek gebouwd waar ze het aan ons eerder lieten zien, maar het wordt gebouwd naast de trap op bovenstaande foto. Ze zijn hierover van gedachten veranderd omdat het veel werk en erg duur was om het grond helemaal naar de andere kant te verzetten.

Charissa heeft voor deze start € 2000,- overgemaakt. Dit is om de eerste bouwmaterialen van te kopen. Hier hebben ze om gevraagd vandaag. Zoals afgesproken nemen de ouders van de kinderen de bouw (arbeid) voor hun rekening. Ze gaan allemaal hun handen uit de mouwen steken en zien dit grote (en eigen) belang. Dit hebben de dirigentes (de schoolbestuursleden) vandaag nog heel duidelijk uitgesproken. Ze hebben ook hun oprechte dank gegeven voor de hulp van ons voor de bouwmaterialen en ik heb gezegd dat ik die zal overbrengen aan de donateurs! Bij deze, speciale dank aan iedereen!

Ik hou jullie op de hoogte hoe de bouw gaat verlopen.

Hartelijke groeten en dank aan iedereen.

Anna

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669