top of page

Start bouw 2 klaslokalen in Kasa Huasa!


Vanmorgen ben in Kasa Huasa geweest en heb daar het startsein gegeven voor de ruwe bouw van 2 klaslokalen! De werkers hadden een grondschuif /graafmachine ingehuurd om het bouwgrond gelijk te maken. Het wordt niet in de hoek gebouwd waar ze het aan ons eerder lieten zien, maar het wordt gebouwd naast de trap op bovenstaande foto. Ze zijn hierover van gedachten veranderd omdat het veel werk en erg duur was om het grond helemaal naar de andere kant te verzetten.

Charissa heeft voor deze start € 2000,- overgemaakt. Dit is om de eerste bouwmaterialen van te kopen. Hier hebben ze om gevraagd vandaag. Zoals afgesproken nemen de ouders van de kinderen de bouw (arbeid) voor hun rekening. Ze gaan allemaal hun handen uit de mouwen steken en zien dit grote (en eigen) belang. Dit hebben de dirigentes (de schoolbestuursleden) vandaag nog heel duidelijk uitgesproken. Ze hebben ook hun oprechte dank gegeven voor de hulp van ons voor de bouwmaterialen en ik heb gezegd dat ik die zal overbrengen aan de donateurs! Bij deze, speciale dank aan iedereen!

Ik hou jullie op de hoogte hoe de bouw gaat verlopen.

Hartelijke groeten en dank aan iedereen.

Anna

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page