Hersenoperatie voor aangereden jongetje van Kasa Huasa


Afgelopen vrijdag is mij gevraagd of ik een bijdrage kan doen voor een jongetje van de school in Kasa Huasa. Hij moet een hersenoperatie ondergaan. Hij is aangereden door een auto. Zijn ouders hebben zich diep in de schulden gestoken voor de operatie van zijn hersenletsel. Nu heeft hij ook nog een tweede hersteloperatie nodig om de schedel af te dichten. Het is helemaal zacht. Gelukkig heeft hij er geen blijvend letsel aan overgehouden: niet van het ongeluk en niet van de operatie. De operatie die hij nog moet ondergaan, kost 8000 bolivianos en ik wil graag een bijdrage doen van 1000 bolivianos, met een gedeelte van Atiy's geld als jullie dat ook goed vinden natuurlijk. (Door dat wonder van de rolstoelen blijft er geld over.)

Familie van het jongetje

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669