top of page

Hersenoperatie voor aangereden jongetje van Kasa Huasa


Afgelopen vrijdag is mij gevraagd of ik een bijdrage kan doen voor een jongetje van de school in Kasa Huasa. Hij moet een hersenoperatie ondergaan. Hij is aangereden door een auto. Zijn ouders hebben zich diep in de schulden gestoken voor de operatie van zijn hersenletsel. Nu heeft hij ook nog een tweede hersteloperatie nodig om de schedel af te dichten. Het is helemaal zacht. Gelukkig heeft hij er geen blijvend letsel aan overgehouden: niet van het ongeluk en niet van de operatie. De operatie die hij nog moet ondergaan, kost 8000 bolivianos en ik wil graag een bijdrage doen van 1000 bolivianos, met een gedeelte van Atiy's geld als jullie dat ook goed vinden natuurlijk. (Door dat wonder van de rolstoelen blijft er geld over.)

Familie van het jongetje

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page