top of page

Viva Voce zingt voor Atiy

Sinds september 2015 zingt het gemengd koor Viva Voce uit Raalte in de omgeving met veel enthousiasme voor Atiy. In het afgelopen jaar werd er door hen voor ruim 2500 euro bij elkaar gezongen. Dit werd aan diverse projecten besteed, waaronder de aanschaf van naaimachines voor de Atiy school (zie het nieuwsitem van juni 2016 hier beneden). Ook konden we dona Albina, die ernstig ziek was ondersteunen en medische zorg bieden dankzij een donatie van Viva Voce. Daarnaast werd de kerstpakketten actie ondersteund.

Op 3 september 2016 stond de mis in de parochie O.L.V. ten Hemelopneming in Mariënheem in het teken van Atiy, waarbij Anna de gelegenheid kreeg om haar werkzaamheden in Bolivia toe te lichten. Viva Voce luisterde de mis op. Het was een bijzondere dag! We hopen dat het koor nog vele malen voor de stichting wil zingen. Bij deze onze hartelijke dank voor dit mooie initiatief!

Aanschaf naaimachines voor de Atiyschool Enkele maanden geleden konden met een donatie van Viva Voce 2 naaimachines worden gekocht die gebruikt kunnen worden voor het beroepsonderwijs op de Atiyschool. Een is voor het industrieel gebruik en de andere is meer voor semi industrieel gebruik. De onderwijzer gaat samen met de leerlingen beginnen met het naaien van gordijnen voor de klaslokalen. Ook worden er schooluniformen gemaakt. Ze zijn er erg blij mee.

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page