top of page

Atiy bedankt vrijwilligers op 18 september 2016


Ga je mee terug naar Bolivia? We nodigen je uit voor de Atiy Vrijwilligersdag op zondag 18 september 2016 in Utrecht

Lieve vrijwilligers van Atiy,

Het is geweldig hoe jullie je inzetten én ingezet hebben voor de kinderen van de projecten van Stichting Atiy! We zouden het leuk vinden om jullie te bedanken en om jullie ook kennis te laten maken met andere vrijwilligers die projecten van Atiy in Bolivia bezocht hebben of nog willen bezoeken! Daarom organiseren we vanuit Stichting Atiy Nederland op zondag 18 september een vrijwilligersdag. Ook onze vaste vrijwilligster, steun en toeverlaat Anna Haarman zal deze dag aanwezig zijn! Mis het niet! Doe je mee? Aanmelden graag vóór 15 juli a.s. Dan weten wie we allemaal mogen begroeten! We vragen een entree van € 7,50 maar de opbrengst is uiteraard voor Atiy! Het is fijn als je met onderstaande link reageert dan weten we waar we op kunnen rekenen.

Ik meld me aan voor de vrijwilligersdag: info@atiy.nl

​Bring a friend

Uiteindelijk bestaat Atiy dankzij jou en daarom zouden we het leuk vinden als je een introducé meeneemt. Hij of zij vindt het wellicht leuk om te zien wat jij voor Atiy betekent.

Stuur ons jouw foto's

Ook willen we je vragen of je een drie-tal fotos naar ons wilt mailen of op Facebook wilt posten zodat we deze tijdens de dag kunnen laten zien!

Even terug in Boliviaanse sferen Bolivia zal weer even helemaal bij je zijn. We hebben leuke muziek, serveren heerlijke lokale hapjes en Anna zal vertellen hoe de projecten zich ontwikkelen. Leuk je te ontmoeten! De hele middag is er voor bedoeld om elkaar te leren kennen en bij te praten! Er zullen diverse activiteiten zijn. Uiteraard zijn ideeën van jullie ook van harte welkom! Meld je aan en we houden je op de hoogte!

BEN JIJ ER BIJ?

Zondag 18 september van 13.00 - 17.00 uur Locatie Molen de Ster, Molenpark 3, 3531 Et Utrecht Toegang € 7,50 Overige drankjes voor eigen rekening. Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede aan Atiy!

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page