top of page

Bezoek Jacob Roeland College aan Bolivia


Eind april bracht een groep leerlingen van de Jacob Roeland College in Boxtel een bezoek aan Bolivia. Tijdens de kerst afgelopen jaar hadden ze een kerstactie gehouden op de school en daarbij hadden ze een flink bedrag bij elkaar verzameld. Anna heeft ze gedurende hun verblijf meegenomen en ze de diverse projecten van Stichting Atiy laten zien. Daarnaast hebben ze ook nog andere projecten bezocht.

Het bezoek was indrukwekkend geweest. Een groot gedeelte van opbrengst van hun kerstactie (€ 4300,-) gaan ze besteden om de projecten van Atiy te ondersteunen. Zo willen ze meehelpen met de bouw van een klas lokaal in Kasa Huasa. Voor de comedor gaan ze voor 1 maand lang de boodschappen betalen en daarnaast heeft een van de leerlingen apart geld ingezameld om een volleybalnet te kopen voor de school in Kasa Huasa.

We willen bij deze de leerlingen en hun begeleiding dan ook enorm bedanken voor deze geweldige bijdrage voor onze projecten!

Voor een uitgebreid reisverslag zie ook: http://expeditie.jrl.nl

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page