top of page

Actie Adoptie op basisschool de Achtbaan

Op donderdag 15 oktober 2015 gaat de jaarlijkse Actie Adoptie op Basisschool de Achtbaan te Melick weer plaatsvinden (van 17.00 uur tot 19.00 uur). De opbrengst van deze dag gaat naar de Stichting Atiy Nederland. We zijn hier uiteraard heel erg blij mee. De kinderen van Mikis & Charissa hebben hier allemaal op school gezeten.

De opbrengst van de actie zal worden besteed aan het afwerken van de recent gebouwde 'Bolivia-Holanda' school in Kasa Huasa. Daar staan nu 6 klaslokalen maar alles verkeert nog in de ruwbouwfase. Er moet nog gestucd worden en ook kijken we meteen voor een vloerafwerking om de school wat hygienischer te maken. Verder gaan we de lokalen daarna een wat mooier en vrolijker kleurtje geven zodat de kinderen zich ook thuisvoelen in 'hun' school!

Charissa en haar zoontje Ciro gaan samen aanstaande woensdag 16 september 2015 de presentaties verzorgen voor de leerlingen van de Bs de Achtbaan.

De foto die wordt bijgevoegd is de huidige situatie. Uiteraard zullen wij later de foto's laten zien na de afwerking.

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page