top of page

VARA gift

Ongeveer een jaar geleden kregen we van de VARA (in samenwerking met Cyril Snijders) een donatie van 4000 euro. Het grootste gedeelte van het bedrag dat door de Vara is gedoneerd voor Atiy is inmiddels al goed besteed aan onze projecten in Bolivia.

Het geld is onder andere besteed aan behandelmateriaal voor de tandarts en andere medische benodigdheden, opbergkast voor medicijnen, een aantal deuren en schappen voor diverse opbergkasten in de medische post, de gaarkeuken en de klaslokalen, aanvulling van meubilair in de eetzaal en de klaslokalen en gordijnen ter bescherming tegen de felle zon. In het bijgevoegde overzicht ziet u een specificatie van de uitgaven. Er zijn ook een aantal foto’s bijgevoegd. Zoals u ziet is de donatie van de Vara op diverse onderdelen zeer bruikbaar gebleken. Het restant van de donatie zal gebruikt worden voor de aanvulling van de medicijnen, dokter- en tandartsbenodigdheden

Nogmaals hartelijk dank aan de VARA voor hun donatie en voor het in ons gestelde vertrouwen!

Tags:

EERDERE BERICHTEN

ARCHIEF

TAG

bottom of page