Viva Voce zingt voor Atiy

September 13, 2016

 

 

Sinds september 2015 zingt het gemengd koor Viva Voce uit Raalte in de omgeving met veel enthousiasme voor Atiy. In het afgelopen jaar werd er door hen voor ruim 2500 euro bij elkaar gezongen. Dit werd aan diverse projecten besteed, waaronder de aanschaf van naaimachines voor de Atiy school (zie het nieuwsitem van juni 2016 hier beneden). Ook konden we dona Albina, die ernstig ziek was ondersteunen en medische zorg bieden dankzij een donatie van Viva Voce. Daarnaast werd de kerstpakketten actie ondersteund.  

 


Op 3 september 2016 stond de mis in de parochie O.L.V. ten Hemelopneming in Mariënheem in het teken van Atiy, waarbij Anna de gelegenheid kreeg om haar werkzaamheden in Bolivia toe te lichten. Viva Voce luisterde de mis op. Het was een bijzondere dag! 
We hopen dat het koor nog vele malen voor de stichting wil zingen. 
Bij deze onze hartelijke dank voor dit mooie initiatief! 

 

 

Aanschaf naaimachines voor de Atiyschool
Enkele maanden geleden konden met een donatie van Viva Voce 2 naaimachines worden gekocht die gebruikt kunnen worden voor het beroepsonderwijs op de Atiyschool. Een is voor het industrieel gebruik en de andere is meer voor semi industrieel gebruik. De onderwijzer gaat samen met de leerlingen beginnen met het naaien van gordijnen voor de klaslokalen. Ook worden er schooluniformen gemaakt. Ze zijn er erg blij mee.    

Please reload

EERDERE BERICHTEN

February 12, 2020

August 9, 2019

August 9, 2019

April 5, 2019

Please reload

ARCHIEF

Please reload

Please reload

TAG

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669