1/5

WELKOM

BIJ ATIY!

oldie

SCHOOL VOOR KANSARME KINDEREN IN BOLIVIA

Atiy Nederland is een groep enthousiaste mensen die in 1997 het initiatief heeft genomen om een school voor kansarme kinderen in Bolivia te realiseren. Nu, in 2015, staat er in St. Antonio de Buena Vista een school waar dagelijks ruim 800 kinderen onderwijs volgen. Op deze wijze wordt er gewerkt aan een betere toekomst voor de hele lokale bevolking!

Persoonlijk of als bedrijf kun je op verschillende manieren helpen. Sponsor een kind, de school of een project. We zijn blij met iedereen die Atiy een warm hart toedraagt. We waarderen de inspanningen enorm. Met de opbrengsten kunnen we de steeds opnieuw gestelde doelen halen. Waarmee kun jij helpen?

Er zijn diverse projecten waar je Atiy mee kunt helpen! Zo hebben we voor de school ‘Bolivia Holanda’ in Kasa Huasa materialen nodig voor 2 extra klaslokalen, omdat ze voor het volgend jaar meer kinderen verwachten en de overheid de bouw niet betaalt. De school 'Atiy' vraagt om hulp voor de bouw van een woning voor de portier. En zo hebben we meer verzoeken...

12/02/2020

Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen in Bolivia. Anna heeft van het donatiegeld dat we van basisschool de Achtbaan uit Melick hebben mogen ontvangen veel lesmateriaal kunnen kopen en uitgedeeld aan de leerlingen die het hard nodig hebben.

Naast de lespakkett...

Eerdere berichten >

Please reload

 

18 september 2016

Vrijwilligersdag! 

 

 

MUCHAS GRACIAS!

 

Contact

Stichting Atiy Nederland

Tel. +31 (0)6 13758084

info@atiy.nl

Post adres (NL)

Peereboom 30

6074 DH Melick

 

Bank

NL36ABNA0517760207

T.n.v. Stichting Atiy Nederland

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Disclaimer

Atiy is een ANBI geregistreerde organisatie. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Ons fiscaal nummer is 8079.67.944 / dosnr 40669